vrijdag 8 november 2013

Voor 't eerst

Het vormgeven van je blog lijkt een beetje op het 'ontwerpen' van je quilt merk ik. Het draait allemaal om kleur, vorm en uitstraling. Iedere quilt laat iets van jezelf zien en zo ook een blog.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn blog te lezen vanaf nu. Het lijkt mij leuk om te laten weten waar ik mee bezig ben en van jullie te horen wat je er van vindt.

Op het gebied van Patchwork & Quilten 'draai' ik zo'n 25 jaar mee maar toch heb ik vandaag voor het eerst zelf  'gepit' en een binding gemaakt. Hoe kan dat nou hoor ik je zeggen. Nou in Brabant zeggen ze dan "dat deed ons mam", en zo was het ook bij mij. Ik zei wat ik mooi vond, zocht de stofjes uit en mams maakte er dan iets moois van. Deed ik er dan zelf helemaal niets verder aan? Jawel hoor, ik sneed de stofjes zodat zij aan de slag kon. Echt teamwork.
Later heeft mijn zus zelfs een winkel gehad en ook toen mocht ik weer meedenken en stoffen uitzoeken. En toch heb ik in al die jaren maar 2 tops gemaakt.

Maar nu heeft, dankzij mij zus, het virus mij ook te pakken en loop ik over van leuke idee├źn om te gaan maken. Ik hoop dat ik er, naast mijn full-time baan en mantelzorg voor mijn lieve moeder, ook echt de tijd voor krijg. Mijn zus is mijn stimulans hierin met alle mooie dingen die ze maakt en mams is mijn vraagbaak en adviseur.

Ik heb er zin in. Tot snel ...

6 opmerkingen:

 1. vind ik heel erg mooi liefs

  je zus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Leuk om reacties te krijgen zoals deze. Fijn weekend! Jet

   Verwijderen
 3. Heel veel succes op quilt- en bloggebied!

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marja, dank je wel. Ik hoop dat je mijn blog blijft lezen. Groetjes, Jet

  BeantwoordenVerwijderen