maandag 6 januari 2014

Weer aan de slag ...

Aan alles komt een eind, helaas ook aan de ruim 2 weken vakantie die ik had. Morgen gaan we weer aan de slag. Jammer maar ook wel weer fijn om een 'normaal' dagritme te hebben.

De kerstdagen waren gezellig en Oud & Nieuw ligt ook al weer bijna een week achter ons. Ook door ons zijn er voor 2014 goede voornemens gemaakt. Ja, ja dit jaar moet er toch echt iets af maar ook iets bij voor mij, namelijk meer tijd maken om lekker te patchen en quilten.

Hebben we de afgelopen tijd dan niets gedaan? Jazeker wel! Joos en ik hebben allebei druk gewerkt aan de 'fientjes', kijk maar ...

 

En daarnaast heb ik de box waar ik de spulletjes die ik nodig heb tijdens het naaien gerestyled en is het nu mijn 'Patch- & Quiltbox'. Is ie niet mooi geworden?

 
 
En mams vond t zo mooi dat ik er voor haar ook een gemaakt. Oh ja de borduurseltjes heeft mams gemaakt. 

 

En nu ga ik weer lekker 'fientjes' naaien. Fijne avond allemaal!

Jet (en de groeten van Joos)
3 opmerkingen:

 1. ja ook bij ons gaat alles zijn gangetje het een en ander klaar maken voor verjardagen dievvoor ons liggen.een goed begin van de eerste werkdag wenst je zus joos :-):-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh mooie sterretjes!!!...;0)
  en de patch en quilt box is ook super leuk geworden!
  erg handig ook...zat het bakje binnenin erin of heb je die zelf gemaakt??
  Fijne dag
  groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De binnenkant heb ik zelf 'ontworpen' en op maat gemaakt zodat er ruimte is voor garen, rolmes, stiften, schaartje etc. Ook past er een klein snijmatje weer precies in waardoor er extra ruimte wordt gecreƫerd. En de stof die gebruikt wordt komt weer terug in het deksel en de kleuren van de borduurseltjes zijn hierop aangepast. Misschien dat ik er een workshop van maak of dat ze kant-en-klaar besteld kunnen worden. Vind ze zelf ook zo leuk en handig ;-)

   Verwijderen