woensdag 1 februari 2017

Geluk zit in de kleine dingen ...

De eerste maand van het nieuwe jaar is al weer voorbij, misschien zelfs wel de winter want deze week gaat het zelfs een beetje lente worden als we de weermannen en vrouwen mogen geloven.

Dit jaar wil ik meer genieten van de kleine dingen, want juist daar zit het geluk vaak in. Dus dan zie je ineens een 'rood' iets achter in de tuin en ja hoor, daar zit het roodborstje heerlijk in het zonnetje.





Laat onze gezamenlijke hobby en passie nou aan dit voornemen bijdragen. Lekker stofjes uitzoeken voor dat mooie patroon of je verheugen op een workshop of bee en vervolgens heerlijk patchen en quilten. We nemen tijd voor onszelf, ont stressen en creëren iets moois waar we zelf en anderen van genieten door naar te kijken te gebruiken of lekker onder te liggen.

Geïnspireerd door de hartjes van Supergoof - lees hierover meer op haar blog (klik) en een stofje dat ik had aangeschaft heeft Joos dit schattige kussen gemaakt.




Leuk he, het stofpakketje hiervoor is in het 'winkeltje' (hier) te krijgen - en het malletje voor de 'Supergoof hartjes' ook (klik)


Fijne dag allemaal ... hopen dat het zonnetje zich steeds vaker laat zien ;-)


Jet en de groetjes van Joos



4 opmerkingen:

  1. Wat leuk die hartjes. Ik zag het en moest meteen aan het malletje van Goof denken. Mooi geworden. Ja, inderdaad genieten van kleine dingen. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het helemaal met je eens.
    Fijn weekend, Groetjes, Patricia

    BeantwoordenVerwijderen