zondag 28 mei 2017

Heerlijk weekend ...

Heerlijk weekend ...

Wat boffen we deze week en vooral dit weekend toch met het weer. Heerlijk vind ik het en ik krijg er ook zo'n relaxed gevoel van. Het lijkt bijna vakantie ...

Dat begon vrijdag al met de lunch. We hadden in de ochtend herinneringen opgehaald aan onze vakanties in Italië. Helaas is de reis voor mams te lang waardoor dit er niet meer in zit. Dus dacht ik bij de lunch - laten we de vakantie dan maar een beetje hierheen halen.

Het was heerlijk.

De tuin is prachtig - nou vind ik mei en juni toch de mooiste maanden - alles groeit en begint te bloeien. Zelfs de eerste rozen laten hun schoonheid zien. Er staan er genoeg dus dat wordt genieten.




Door het warme weer poetsen we even wat minder en zijn het eerder kleine klusjes. Zoals de quilt van de bank waar mams vaak op rust even lekker luchten.


Of het terras vegen na de regen van vannacht. Iets wat overigens een ritueel van me is aangezien ik graag op blote voeten buiten loop, wel lekker zonder al die rommeltjes.

Wat de dag verder brengt? Wie zal het zeggen, ik ga heb me geïnstalleerd op een plekje zodat mams me vanaf haar 'divan' in de woonkeuken kan zien - zijn we toch een beetje samen. Straks lekker wat steekjes zetten maar nu eerst de workshops voor het najaar op 'papier' zetten en alle andere ideeën die er in mijn koppie zitten.



Mooie dag voor iedereen,

Jet (en de groeten van Joos)


PS we zitten nu lekker samen buiten Mams & me :-)





4 opmerkingen:

  1. Een Heerlijke Italiaanse lunch gemaakt Jet.? Ik zit nu ook even buiten, onder de parasol en ga ook wat quilten. Dat wissel ik af met steeds wat strijkwerk binnen. Dat moet toch ook gebeuren. Vanochtend heb ik nog wat onkruid gestoken, toen het nog lekker fris was. Volgende keer maar weer verder. Fijne zondag verder!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En nog wat steekjes kunnen zetten gisteren Mirjam? Wordt vandaag weer een prachtige dag.

      Verwijderen
  2. Geniet lekker verder. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen